Websites, portals en intranetten

Partner in webontwikkeling

Nieuwe website, intranet of portal nodig? Maar geen tijd en/of expertise in huis om dit op te pakken? CommunicatieKlus ondersteunt u bij de ontwikkeling van webprojecten: als internet projectmanager, adviseur en online copywriter. Ik zorg voor een optimale afstemming tussen opdrachtgever, programmeurs, grafisch vormgever, fotograaf en contentleveranciers. Wilt u alleen een strakke webtekst? Dat kan uiteraard ook! 

Voorbeelden 

Associatie.nl, website & webshop voor exameninstituut
100% onafhankelijk, de hoogst gewaardeerde diploma's, 50.000 examens per jaar. Dat is de Associatie in een notendop. In 2014 lanceerde dit exameninstituut haar nieuwe website en webshop. De inzet van CK bestond uit onderzoek, visieplan, interactieontwerp, offertebegeleiding, projectmanagement, online copywriting, eindredactie en een blauwdruk voor de introductiecampagne. 

Werk.nlonline training 'Werk vinden via social media' (via UWV) 
Op werk.nl kunnen werkzoekenden de online training volgen 'Werk vinden via social media.' De e-learning bestaat uit vier modules: Werk zoeken, Profileren, Netwerken en Solliciteren via social media. Al 800.000 mensen volgden de training. In opdracht van een vorige werkgever ontwikkelde ik als social media specialist de blauwdruk en oefeningen. Lees de case.

Meedoen in Purmerend: portaal voor werk & ontwikkeling
Bureau Werk is re-integratiebureau van de gemeente Purmerend. Meedoen Werkt is een initiatief, waarbij mensen met een bijstandsuitkering continu werken aan hun ontwikkeling. Beide partijen kregen een plek op dit lokale portaal voor werk & ontwikkeling. Met een vacaturebank, cv-database, matching module en participatieaanbod. Bijzonder detail: bijstandsgerechtigden en werkgevers werken mee aan de pr en verbinden hun gezicht aan MeedoeninPurmerend.*

Project Profession.nl, technisch projectbureau
Project Profession Engineering voert projecten uit in de technische sector. CommunicatieKlus is al jaren partner in Marketing & Communicatie voor dit projectbureau. In 2013 kreeg de website een opfrisbeurt en de werknemers een training social media. Het resultaat is een corporate site met vacaturebank, digitale nieuwsbrief, nieuwsmodule en social media buttons. De site wordt actueel gehouden via een webredactieabonnement en een geintegreerde twitterfeed. 

Websites RadarGroep 
Inmiddels alweer aan een 2e generatie toe, maar wel de moeite waard om even te vermelden. Als senior communicatieadviseur van Radar ontwikkelde ik de corporate site en diverse subsites in huisstijl voor: RadarGroep, RadarAdvies, RadarDetachering, RadarVertige, RadarUitvoering, RadarKindenZorg, RadarPedagogiek, RadarCommunicatie, Seinpost en diverse projectsites voor externe opdrachtgevers. 


Regiosessiesjeugd.nl
Projectwebsite van het Ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid. Een projectsite t.b.v. het onderzoek binnen 30 arbeidsmarktregio's naar de beste aanpakken ter bestrijding van jeugdwerkloosheid. De resultaten van het onderzoek zijn verwerkt in een rapport. 

BusinessReflection.nl
Advies over navigatiestructuur en online copywriting voor dit bijzondere coachingsbedrijf. Met een ResultaatVerbeterScan geven zij bedrijven binnen no-time inzicht in de sterke en verbeterpunten, kansen en bedreigingen. 

En verder...
Agramex.com (copywriter), ivm.vu.nl (advies), 2matchinstyle.nl (copy), intraco-hk.com (tekst, concept, projectmanagement), intranet radaradvies, intranet KidsConcern, concept portal opleiders en examenkandidaten en meer.