Portaal voor Werk & Participatie

Digitale smeerolie voor de lokale arbeidsmarkt

Werkpleinen verdwijnen. Het aantal werklozen met een afstand tot de arbeidsmarkt groeit gestaag. Hoe creëer je als gemeente meer kansen voor Wao'ers, Wajong'ers, Nug'gers en Wwb'ers? Met een aanpak, die werkt als smeerolie voor de lokale arbeidsmarkt. 

Vacatures, vrijwilligerswerk en participatieaanbod
Centraal in de aanpak staan de werkgeversbenadering en een digitaal, lokaal portaal voor vraag & aanbod. Werkgevers kunnen gratis vacatures plaatsen, profiteren van voordelen en cv's van kandidaten bekijken. Werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt vinden hier vacatures en stages. Ze kunnen zichzelf profileren met video of gewoon cv. Daarnaast staat ook het lokale participatieaanbod van lokale partners op het portaal. Tot slot houdt u als gemeente de controle met een matchingmodule. 

 

Werkgevers en werkzoekenden in campagne
Bijzonder is dat lokale werkgevers en werkzoekenden (Wwb'ers, NUG'ers, Wajong'ers, Ww'ers) hun gezicht verbinden aan de campagne. Zij maken deel uit van de redactie en dragen bij aan de social media pr. Samen zorgen zij ervoor dat de website en de vele voordelen voor werkgevers en werkzoekenden meer bekendheid krijgen. 

Meer weten?

Neem contact op een vrijblijvend, inspirerend gesprek.